ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το τουριστικό γραφείο HOULIARAS TOURS δραστηριοποιείται στο χώρο του Γενικού Τουρισμού για περισσότερα από 30 χρόνια. Η συνεχής επιμονή για ποιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία το έχουν αναδείξει ως τη Νο1 επιλογή ταξιδιωτικών υπηρεσιών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. 

Το γραφείο μας δημιουργεί καθημερινά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες αναψυχής και μεταφοράς για κάθε έναν από εσάς, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές και εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

 

Εύρος Υπηρεσιών

 

Η HOULIARAS TOURS δραστηριοποιείται σήμερα στον τομέα του γενικού τουρισμού. Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι:
1. Διοργάνωση και υλοποίηση ομαδικών και ατομικών ταξιδίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
2. Ενοικίαση των ιδιόκτητων πολυτελών λεωφορείων του γραφείου για αξιόπιστες μεταφορές.
3. Έκδοση εισιτηρίων (αεροπλάνο, πλοίο, σιδηρόδρομος, λεωφορείο). Σε ότι αφορά την έκδοση εισιτηρίων λεωφορείου, πρέπει να ειπωθεί ότι η εν λόγω επιχείρηση έχει, σε επίπεδο νομού, το μοναδικό δικαίωμα έκδοσης εισιτηρίων για Βουλγαρία και Ρουμανία μέσω Ο.Σ.Ε .
4. Κρατήσεις σε τουριστικά καταλύματα.

 

Συνεργασία με Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

 

Το τουριστικό γραφείο HOULIARAS TOURS από την αρχή της λειτουργίας του και μέχρι σήμερα φροντίζει να επιλέγει για τη συνεργασία του τα καλύτερα ξενοδοχεία του ελληνικού χώρου που ταυτόχρονα είναι προσιτά για τον κάθε πελάτη.

 

Έμφαση στις Σχολικές Εκδρομές

 

Η μακροχρόνια πείρα μας και τα σύγχρονα λεωφορεία που διαθέτουμε εγγυώνται ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι. Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εκεί. Κανόνας του γραφείου μας είναι να μετατρέψουμε ακόμη και την πιο απλή σχολική εκδρομή σε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους μαθητές! Στόχος είναι το κέφι και η διασκέδαση και πάντα επιτυγχάνεται!

 

Εμπειρία στον Προσκυνηματικό Τουρισμό

 

Το τουριστικό μας γραφείο με παράδοση στο χώρο του θρησκευτικού τουρισμού προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους τουρίστες-προσκυνητές. Συνεργαζόμενο με πολλούς θρησκευτικούς φορείς και λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί με πολλά μοναστήρια ανά την Ελλάδα αναζητεί και βρίσκει τον άριστο προορισμό για κάθε γκρούπ προσκυνητών.
Θρησκευτικές εκδρομές διοργανώνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ενδεικτικά αναφέρονται προορισμοί όπως η Παναγία της Τήνου, Η Παναγιά Σουμελά στη Μακεδονία, Η Παναγία Μαλεβή στην Πελλοπόνησο, ο Άγιος Σπυρίδωνας στην Κέρκυρα, ο Άγιος Νεκτάριος στην Αίγινα,κ.α.

HOMEΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΗ ΑΡΤΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ--ENGLISH--